PREMIÄR FÖR MODEVARUMÄRKET POUCH PALS

PRESSMEDDELANDE 13 AUGUSTI

Det nystartade varumärket Pouch Pals gör debut. Den franska konceptbutiken Colette och det anrika varuhuset Le Bon Marché i Paris blir de första fysiska återförsäljarna av debutprodukten – en läderpouch som skyddar och förvararar dina hörlurar eller laddkablar. 

Pouch Pals är gjorda av högkvalitativt ekologiskt skinn från Italien och tillverkas för hand i Stockholm, där varumärket har sin bas. Produkten förenklar din vardag genom att göra trassliga sladdar till ett minne blott.

– Det finns i princip ett fodral för allting, men inget för dina hörlurar och laddkablar så vi bestämde oss att för att ändra på det. Pouch Pals ger dig ordning och reda på dina kablar och skyddar dem mot smuts samtidigt som skinnet bara blir snyggare med tiden.

– Vi är superstolta över att en erkänt kräsen butik som Colette och ett så välrenommerat varuhus som Le Bon Marché har valt att satsa på Pouch Pals, säger Kristoffer Vural, grundare av Pouch Pals. 

I dagsläget finns Pouch Pals tillgänglig i 9 krispiga färger och utöver Colette och Le Bon Marché så finns Pouch Pals att köpa för 149 kr på pouch-pals.com.

För mer information:
Kristoffer Vural, vd och grundare av Pouch Pals:
Email: kristoffer@pouch-pals.com.
Telefon: Telefon: +46 76-545 36 63.

Pressbilder:
Högupplösta produktbilder finns på pouch-pals.com/press

Om Pouch Pals:
Pouch Pals är ett modevarumärke som gör skinnaccessoarer. Märkets vision är att skapa de nya läderklassikerna – framtida garderobshörnstenar som är snygga, smarta och lättanvända. Varumärket har sin bas i Stockholm och grundades 2015 av Kristoffer Vural, före detta redaktör för modemagasinet King.