POUCH PALS LANSERAR SUN SLEEVE FÖR SOLGLASÖGON

Pouch Pals, som gjorde det möjligt att snyggt förvara hörlurar med ett Cord Case i skinn, presenterar stolt sin nästa produkt. Uppföljaren till märkets pouch för hörlurar är Sun Sleeve – ett case i skinn för solglasögon, där designen är baserad på Pouch Pals runda signaturform.

– Vi tycker att det är viktigare med design än en logotyp. Till och med när du köper bågar från marknadens främsta varumärken har de oftast förbisett utseendet på casen. Vi ville göra ett case för solglasögon som också är en snygg accessoar, utan att tumma på kvaliteten – vi använder vegetabiliskt garvat skinn från ett av Italiens främsta garverier som är så bra att du i princip skulle kunna transplantera det, säger Kristoffer Vural, vd och grundare av Pouch Pals.

Sun Sleeve försluts med en dekorativ läderrem som hjälper till att hålla solglasögonen på plats. Konstruktionen gör det också enkelt att föra in bågarna från sidan utan att lossa snöret, för smidagare användning. Skinnet har mjuka och följsamma egenskaper med vackra marmoreringar och naturliga variationer i lädret.

Tillverkningen av alla Pouch Pals produkter sker för hand i Vasastan, Stockholm.

Pouch Pals Sun Sleeve kommer att finnas tillgänglig i fyra färger: svart, konjak, offwhite och daft pink. Solglasögon-fodralet kostar 350 kr och finns i butik i mitten av maj, men kan förhandsbeställas på www.pouch-pals.com nu.

För mer information:
Kristoffer Vural, vd och grundare av Pouch Pals:
Email: kristoffer@pouch-pals.com.
Telefon: Telefon: +46 76-545 36 63.

Pressbilder:
Högupplösta produktbilder: pouch-pals.com/press

Om Pouch Pals:
Pouch Pals är ett svenskt modevarumärke som gör small leather goods. Märkets vision är att skapa de nya läderklassikerna – enkla men genomtänkta unisex-produkter gjorda av högkvalitativa material. Varumärket har sin bas i Stockholm och gjorde premiär på ikoniska konceptbutiken Colette i Paris i mitten av 2015. Idag finns Pouch Pals i över tio länder och bland återförsäljarna finns bland annat Excelsior i Milano, Selfridges i London, Le Bon Marché i Paris och NK Stockholm.